Wednesday, 26 February 2014

Tudung Fesyen Terkini 2014 !

assalam followers sekalian...

hye ! lama betul kan saya tak update blog ! da 3 tahun kot. sampai da nak bersarang da blog saya ni. sampaikan saya pon da kawen ! percaya tak? haha, tapi harini tanak cerita pasal kawin dulu. kite cerita pasal tudung fesyen terkini ye ! hehe

saya nak kenalkan tudung terbaru yg belum ramai lg yg pakai. saya tahu ttg tdg ni masa tgk drama "JODOH ITU MILIK KITA" lakonan Tizz Zaqyah & Farid Kamil. tengok kak Tiz pakai tudung ni MACAM CANTIK JER ! MACAM COMEL JER ! Haha. Tp saya nk namakan tudung ni apa pun xtahu sebab google punya google, tak jumpa2 images tudung ni. so, belum tahu lagi nama dia. harap2 bila sy da share dekat blog ni, ade la yg akan prasan images ni ye. bila da perasan, rajin2kan la beri nama utk tdg terbaru ni. sebab ramai da tanya mana sy beli tdg ni. sy beli kt MUAZ ! kt mana lg bole borong tdg murah cm kt MUAZ kn ? PROMOTE jap ! hehe. tp bila kwn2 tanya apa nama tdg ni, kite tak thu nk jwb apa. sape yg thu tu, tlg la share kt google ye. hihi. 

TARAAA ! ni la tudungnya

Abaikan muka yang macam minta penampar tu KAHKAHKAH !


So camne? Cantikkan tudung ni? ala2 shawl gituuuu. tapi tudung ni jenis sarung je. then angkat lapisan kedua kt belakang tu naikkan ke atas kepala, then pin dgn jarum peniti. Simple kan? Hihi. Tak paham? Ala kita pon xreti sgt nak explain cemana. Tapi kita nak bgthu awal2, Tudung ni sebelum beli mmg labuh mcm tudung ustazah tu. tp bila da pakai jadi pendek. bg sesiapa yg ske pakai labuh tu mmg sesuai sgt ! kita plak xske sgt labuh2 ni. so kita naikkan skit yg belah depan ni. Then  pin kn di bahu kiri dan kanan. Dah xpyh nak lilit2 mcm shawl. So memudahkan kerja bagi mereka yang nak cepat gi kerja atau mana2 pon. Hehe

Actually, byk lagi koleksi tudung kita yg  mcm ni. mcm2 warna ada ! nti kita update lagi k ! Btw, tdg ni bkn sje plain, ade jgk yg bercorak. Nak senang cari, kat MUAZ la. hehe. Lagipon kat muaz murah. RM15 jee. Kalau kt Jln TAR ke, Downtown ke, Uptown ke mmg ssh nak cari n tak byk pilihan. Lagipon mahal ! RM25. Hihi sorry ye akak2 n abg2 yg jual kat sana. Bukan nak jatuhkan bisnes awk semua, Cuma nak bgthu mereka utk senang cari tudung ni je. Hehe

So, tunggu apa lagi kaum Hawa ! Moh ler ke MUAZ !!!!!!