Tuesday, 11 October 2011

happy birthday mie !

HAPPY BIRHTDAY TO YOU.
HAPPY NIRTHDAY TO YOU.
HAPPY BIRHTDAY TO SYAHMIE AKMAL.
HAPPY BIRHTDAY TO YOU.


salam readers ! arini aku nk cte ape yg dah terjadi mse 9 oct 2011.
kte mula dgn soalan pertama. siapa mie ni? aku xpnh cte pon? actually dye kwn bf aku. siew lah. sape lg bf aku hah? HAHA. #ttbemara. aku n mie ni bru je knl. tp dah bole ngam sbb pngai dye ni gle2 ckt. kire masok lah dgn pngai aku. HAHA. tp bkn dye je. kwn2 siew yg lain pon okay. sume friendly. cume aku je malu2 ckit :)

okay, bufday mie ni kteorg sambot dkt kdai nigel izqandar. pehh nme dye xleh thn kn? da mcm anak omputih. puihhh ! HAHA. nigel jgn mara if kau terbace. #justjoking. HAHA. kdai ape weyh? HAA. kalau korang tgk pic kteorg mst igt kt club. NOP ! bkn eh. just kdai karaoke biase je. xde arak pon okay.

laa. xkn knl dgn kwn2 siew 2 org je? nigel n mie je?
ehh. ramai. nak aku sbot sekoq2? ish korang ni. sibok je nk tahu. xpe2 demi korang, aku cite jugak lah ! #perasandiritop.

nadia, mira
, hariz, marol (yang sempat aku jumpe)
farhana, wafi, acap and ... (just dgr cte je. xsempat jmpe)

walaupon xsempat jmpe dorang, aku tetap happy n selesa kwn dgn mbe2 siew sbb dorang friendly sgt !thanks guys sbb xpinggirkan aku kat party tu :)

so lets see our pictures and our new relationship me as siew's gf with siew's friends below :


NADIA,MIRA,HARIZ,MIE


MAROL,NIGEL,HARIZ,MIRA,MIE


No comments: