Saturday, 19 March 2011

Motor Lama

iklan piza yg aku kne peli. haha. tawu2 je alu dlu kje piza !
haha. lmbt ckt aku tulis blog arini sb aku btol2 bz n xde mse nk on9. so di kesempatan ni aku nk cte kt kowg yg ari khamis aritu mang btol2 malang nseb ku. haha. ptg tu aku blek kje. nk g putra punyelah jaoh yg amat ! pastu da sampai putra. ade plak mmat ni bg iklan piza byk2 kt aku n teah.


then da naek putra. ade 3 seat. tgh tu je kosong. da la kiri knan bdn sht2. tgh tu pnye seat kecik je. nk xnk aku ddok jeler ! terpkse kecik kn dri. aku thu teah nk gelakkan aku. tp dye tgk mke aku msm je. dye pn xjd la kot ! haha. then p j.j jap survey brg. pastu aku naik LRT plak nk blek ! mmg pdt gle la tren tu. aku b'diri pon btol2 dpn pintu. tu pon aku da mcm nk t'lekat kt pintu tu ! haha. then leh lak driver tren tu brek mengejot ! teah yg dpn aku ni pe lg. t'pijak la kaki aku yg ctk ni. haha. pehhhh ! bise dye tuhan je yg thu. aku igt pas dye pijak uh aku nk soh ali aku. dye leh lak xnk angkat fon. kaki aku da lah sakit. 

alamak ! cmne ni? xpe. seb bek teah ade moto. last2 kowg nk thu pe jd? MOTO XLEH STAT ! warghhhh ! kt ctu aku da mcm org gle da. nk cabot plug pnye lah ktat ! then mtk tlg mamat sowg ni. dye sndri pon xleh bkak. mke je ensem tp xleh jd hero. xleh pkai pnye org. haha then ali kol aku. seb bek kol blek. law x mang da kne rmps fon tu dgn aku ! mtk tlg dye lak cabot kn plug then tkar yg bru. tu pon xleh stat lg. mke teah tu yg xthn. cm nk ngs pon ade. haha. last skali aku soh ali aku anta dye skali. t'pkse tgl kn moto dye sebuah diri. haha.then kete aku lak xleh stat. aiyooo. xleh jd ni. cbe pnye cbe. seb bek leh stat. alhamdulillah ! tu la ari malang yg pnh aku rse. huhu
mke tension. haha !

No comments: