Tuesday, 22 March 2011

SPM Result




mcm2 karenah bkas plajar spm ble da amek result kn? ade yg nges. ade yg epy. ade yg tkot. mcm2 la ! haha. aku la slh sowg dr nye. aku ngs gle2 er. tkot ade. guru klas aku, cikgu rusnani. sjeje wt aku suspen td oh ! aku ckp la mst xde a kn? pastu , ckgu tgk result aku, dye wt mke kcewe lak ! mati2 aku igt xde a td ! alhamdulillah. aku bersyukor sgt sb ALLAH da makbulkan doa aku. walaupon result aku xpower mane, aku ttp b'syukor. alhamdulillah. thank you ALLAH ! then jmpe kwn2 lme. still xbrubah. dr segi pemakaian, cara, prangai. smua lah ! hehe. epy jgk ble da lme xjmpe then jmpe blek ! then aku jmpe teacher ksayangan aku ms.dean ! haha. aku tros plok dye ktat2 sb rindu pnye psl. haha. dye la ckgu plg sempoi n best ! yg pnh aku jmpe. hehe. berakhir la sudah NIGHTMARE aku yg slame ni menghantui aku. 5 kali mpi tu ! jgn xcye lak ! =p

Sunday, 20 March 2011

MY BOSS MY HERO

bes jgk skali skale lyn cte jepon ni. haha. ali yg aja aku lyn cte ni. cte dye mang klaka gle wa ckp lu. haha. laki rmbt pjg uh sbnrnye samseng. tp dye nk jd jd waris syarikat kongsi gelap bpk dye. tp dye xreti kire duit n t'lps projek yg b'bilion 2. bpk dye bg pluang trakhir. dye kne msok skola blek. tingkatan 3. actually dye da 27thn. dye t'pkse sembunyikan identiti sbnr. then asyk kne buli je dgn bdk skola. haha. klaka kot. korg try la lyn. aku bru je abeh lyn. pjg kot cte ni. 3 ari bru abeh !

Saturday, 19 March 2011

Motor Lama

iklan piza yg aku kne peli. haha. tawu2 je alu dlu kje piza !
haha. lmbt ckt aku tulis blog arini sb aku btol2 bz n xde mse nk on9. so di kesempatan ni aku nk cte kt kowg yg ari khamis aritu mang btol2 malang nseb ku. haha. ptg tu aku blek kje. nk g putra punyelah jaoh yg amat ! pastu da sampai putra. ade plak mmat ni bg iklan piza byk2 kt aku n teah.


then da naek putra. ade 3 seat. tgh tu je kosong. da la kiri knan bdn sht2. tgh tu pnye seat kecik je. nk xnk aku ddok jeler ! terpkse kecik kn dri. aku thu teah nk gelakkan aku. tp dye tgk mke aku msm je. dye pn xjd la kot ! haha. then p j.j jap survey brg. pastu aku naik LRT plak nk blek ! mmg pdt gle la tren tu. aku b'diri pon btol2 dpn pintu. tu pon aku da mcm nk t'lekat kt pintu tu ! haha. then leh lak driver tren tu brek mengejot ! teah yg dpn aku ni pe lg. t'pijak la kaki aku yg ctk ni. haha. pehhhh ! bise dye tuhan je yg thu. aku igt pas dye pijak uh aku nk soh ali aku. dye leh lak xnk angkat fon. kaki aku da lah sakit. 

alamak ! cmne ni? xpe. seb bek teah ade moto. last2 kowg nk thu pe jd? MOTO XLEH STAT ! warghhhh ! kt ctu aku da mcm org gle da. nk cabot plug pnye lah ktat ! then mtk tlg mamat sowg ni. dye sndri pon xleh bkak. mke je ensem tp xleh jd hero. xleh pkai pnye org. haha then ali kol aku. seb bek kol blek. law x mang da kne rmps fon tu dgn aku ! mtk tlg dye lak cabot kn plug then tkar yg bru. tu pon xleh stat lg. mke teah tu yg xthn. cm nk ngs pon ade. haha. last skali aku soh ali aku anta dye skali. t'pkse tgl kn moto dye sebuah diri. haha.then kete aku lak xleh stat. aiyooo. xleh jd ni. cbe pnye cbe. seb bek leh stat. alhamdulillah ! tu la ari malang yg pnh aku rse. huhu
mke tension. haha !